Om den nye løsningen for Ringkollbommen

Fra 2.1.2022 kommer det ny løsning i bommen. Vi har lagt opp informasjonen som er kommet på en side hos oss. Den kan du lese ved å klikke her – og du finner også en lenke til denne siden i menyen til høyre på siden her.

4 responses to “Om den nye løsningen for Ringkollbommen

  1. Hei, Lurer på hvor mye penger YouPark har dratt inn i eksp gebyr/bøter siden oppstart? Og hvor mange brukere som er blitt irritert over å få faktura i posten. Ja, jeg ser nå at det er en plakat på veggen som sier at det nytt system. Der hvor man tidligere betalte stod det bare at betalings løsningen ikke var i bruk, uten annen form for forklaring. Hadde dere vært så vennlig å satt en lapp om » Husk å betal, gå inn på Youpark» på den gamle betalingsløsningen, ville trolig YouPark ikke fått inn så mye i Gebyrer( Bøter), dere hadde fått deres 45 kroner og jeg vært mer fornøyd.

  2. Dette er ikke noe vellet kan gjøre, dessverre. Det er Ringkollveien BA – en sammenslutning av grunneiere – som har alt ansvaret for denne løsningen. Vi har oppfattet at det er diskusjon om denne løsningen – også langt utenfor velets engere krets – med liknende innvendinger som dine. Rette instans for direkte klage er dermed Ringkollveien BA. Jeg fant kontaktifno til Ringkollveien f.eks. her: https://proff.no/selskap/ringkollveien-ba/h%C3%B8nefoss/eiendomsforvaltning-og-utvikling/IG2AJ9F00B0/

  3. Hva er årsaken til dette nye systemet? Det gamle med fysisk bom og betaling var veldig bra og mye lettere og bedre for oss hytteeiere. Fakturagebyret til svensk registrert bil er kr 170.Totalsum SEK 221,- . På plakaten sto det ikke 48 timer. Vi var 3 timer for sent ute. Tiden kunne i det minste vært over en helg. Bileier over 74 år, likevel gebyr på første faktura.

    • Årsaken til at dette systemet ble valgt er dessverre ikke noe vellet har blitt informert om. Vi har fått flere tilsvarende henvendelser og ser at den nye løsningen har skapt problemer for mange. Riktig sted å henvende seg er til Rinkollveien, Se info i Brønnøysundregisteret: https://w2.brreg.no/enhet/sok/detalj.jsp?orgnr=971309571 eller linken over i forrige svar. Spesielt det med at bileier er over 74 år bør du ta opp med dem, synes jeg personlig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s