Om vellet

Øyangen vel er en velforening på Krokskogen i områdene rundt Øyangen og Ringkollen. Foreningen har i dag 220 medlemmer som består av hytteeiere, grunneiere og båteiere. Foreningen skal ivareta medlemmenes interesser ved å arbeide for godt naboskap, ivareta miljøet, søke å hindre og forebygge forurensning og hærverk. Foreningen samarbeider med andre lag og foreninger i foreningens virkeområde. Foreningen ble stiftet 10 juli 1969.

På disse sidene vil vi legge ut informasjon som er relevant for oss som holder til i området, både nye og gamle ting. Har du lyst til å være med i redaksjonen så bare ta kontakt med webmaster@oyangenvel.no – du er hjertelig velkommen til å bidra 🙂

Har du informasjon som kan være nyttig for våre medlemmer så send gjerne en epost og fortelle om det til webmaster@oyangenvel.no så vil vi legge det ut på nettet.

Neste årsmøte vil finne sted lørdag 11. juni 2022 klokka 15:00 på Ringkollstua. Saker som man ønsker at skal taes opp på årsmøtet må være styret i hende senest 4 uker før møtet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s