Rydd vekk gamle utrangerte båter!

Båtvrak

Årsmøtet til Øyangen vel henstiller alle båteiere og grunneiere om å fjerne utrangerte båter fra Øyangen.  Det har over flere år samlet seg opp en rekke båter som ikke lenger er i bruk og båter som tilsynelatende har blitt til vrak. Disse representerer både en visuell og miljømessig forurensning som vi ønsker at hver enkelt bidrar til å rydde opp i.  Trebåter kan brennes opp, mens plastikk og glassfiber båter leveres på avfallsstasjon som spesialavfall. Nærmeste avfallsstasjon er Trollmyra i Jevnaker.  Få båten opp på en henger og kjør den til avfallsstasjonen, så får du god samvittighet og bedrer miljøet rundt Øyangen !  Har du båt du ikke bruker kan vi anbefale å selge denne f.eks. på finn.no

One response to “Rydd vekk gamle utrangerte båter!

  1. Hei,

    Hvis gamle trebåter er tjærebehandlet, oljet , impregnert, lakkert er disse også spesial avfall etter det jeg har blitt fortalt fra båtforeninger osv.

    Mvh Idar Fuglstad

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s