Ny benk på Jonsetangen

Årsmøtet i Øyangen vel 2016 besluttet å sette ut ny sittegruppe/benk på Jonsetangen da det gamle var på vei over i de evige jaktmarker.

Vi sjekket ut med lokale produsenter av benker og bord men det viste seg umulig å oppdrive på denne tiden av året. Vi endte opp med å bestille Stavnebenken fra Stavne Arbeid og Kompetanse, www.stavne.no . Dette er et samarbeid mellom NAV og Trondheim kommune for arbeidsrettede tiltak.

Vi liker å støtte lokale krefter men prisen fra Stavne inkl. frakt fra Trondheim lå noen tusen kroner under hva lokale krefter kunne tilby for samme kvalitet. Og de lokale krefter kunne heller ikke levere før vinter’n/våren 2017 så valget ble enkelt.

Vi har nå en solid sittegruppe bestående av midt-norsk malmfuru og trykkimpregnerte materialer. Steller vi pent med dette bør det vare noen år. 🙂

Vi fikk en flatpakke levert hos Sheriff’n. Der ble understellet oljebeiset med 2 strøk og lørdag 9. juli 2016 ble den satt ut på Jonsetangen.

Nå er det bare å ta seg en tur til Jonsetangen, sette seg ned, se utover vannet, mate noen ender, ta en kaffekopp og finne roen og drømme seg bort.

En stor takk til Sherriff’n for hans innsats.

One response to “Ny benk på Jonsetangen

  1. Flott med ny benk! Vi opplevde denne helgen at en familie som kom for å grille ved vannet, og bruke benken, ble henvist bort av hyttenaboen på Jonsetangen. Han sa at benken, og området, var privat. Vi ble veldig overrasket, da vi har brukt benken mange ganger. Vi trodde denne var for alle, selv om man ikke nødvendigvis er medlem av Øyangen Vel. Synes det var veldig leit for familien som måtte pakke sammen alt og reise. Lurer derfor på om det er riktig at benken og området er privat, og ikke for alle å bruke? Med vennlig hilsen Anne Kristine og Helen Johannson

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s