Konstituerende strømmøte

Styret i Øyangen vel har etter årsmøtevedtaket i 2013 arbeidet for å se på mulighetene for å få strøm til hyttene. Dette arbeidet er rettet inn mot revideringen av arealplanen for Ringerike kommune. En evt. arealplanendring vil naturligvis kun åpne for en mulighet for dispensasjon i enkelte saker. Dette arbeidet fortsetter i regi av velet.

Dagens arealplan og Markaloven er ikke til hinder for å utarbeide en konkret søknad om dispensasjon. Med dette som bakgrunn inviteres det til et konstituerende strømmøte i bakkant av Øyangen vel sitt årsmøte, lørdag 10. juni ca. 16:30 på Ringkollstua, hvor andre enn styret i Øyangen vel i privat regi kan danne en egen gruppe/selskap for å arbeide videre med en eventuell søknad.

Dette møtet er da ikke i regi av Øyangen vel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s