Rydding startet på Ringkollen mm

Sjeriffen melder at nå har de startet ryddingen i området rundt Ringkollen. Først skal de fjerne masse krattskau og så tar de litt større trær etterhvert. Det vil også bli bedre utsikt fra Rinkolltoppen etter at de er ferdige med jobben. Arbeidet gjøres av lokal ungdom med veiledning av voksne. Planen er å bruke hest til å ta ut stokkene.

Sjeriffen forteller også at måren er tilbake på fuglebrettet.

Legger ved et bilde fra sist helg med fullmåne og «blank» Øyangen. Høsten er kommet og det skal godt gjøres å finne blader igjen på trærne. Det var såpass kaldt i helgen at traktkantarellene ble plukket ferdig frosne og det lå litt is i de stilleste vikene. Men isen er nok borte nå for det er ca 7 varmegrader i dag.

Fredag kveld når månen står opp

Annen info fra sist helg: Det ble avfyrt tre skudd raskt etterhverandre på Jonsetangen. Det viste seg å være tre karer som skjøt etter de tre siste endene som var igjen før vinteren. De forsøkte seg vel på hver sin and men en bomma for en stakkars and padla rundt og skrek hele resten av dagen. Skyterne ble fortalt at man neppe kan kalle seg «jegere» når man skyter tamme ender på en parkeringsplass, like lite som man er «fisker» når man slenger ut en sluk i en laksemerde. De virket flaue og pakket pent sammen og dro. Vi kan vel med dette oppfordre folk med påtrengende jaktinstinkt til å trekke noe lenger unna folk når det skal skytes.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s