Stegning AVLYST! 16.9.2013

StengtVei20130916Det blir IKKE asfaltering av veien i år. Vi har fått beskjed fra Ringkollveien  (organisasjonen som eier veien) at den nye veien må gjøres bredere før det legges asfalt. Dermed blir det utkjøring av grus en eller annen gang utover høsten samt at de trolig samtidig vil ta opp asfalten og legge ny såle og grus på den delen de ikke rakk i fjor. Dette er veien fra Ringkollplassen og til der «nyveien» starter ved Kolltjern.

Vi oppdaterer her ettersom vi får mer informasjon.

One response to “Stegning AVLYST! 16.9.2013

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s