Østerdamsveien kan gi problemer…

Vellet fikk en telefon fra Ola Kittelsby i Østerdamveien i dag. Østerdamveien er nå ganske myk som følge av de høye temperaturene vi har på dagtid, og lave biler kan få problemer hvis de kommer i de myke partiene. Veien holder seg så lenge vi har frost om natten. Etter dette vil den nok gå i oppløsning og veien bli stengt. Ha dette i mente før du har en lav bil uten firehjulstrekk parkert langt inne mot slutten av påsken. Det anbefales at man følger med på værvarselet med tanke på hvordan temperaturen utvikler seg. Akkurat nå ser det bra ut i så måte for resten av påsken.

God påske til alle ved Øyangen fra Øyangen vel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s