Justeringer av fiskereglene

Fiskereglene for Øyangen er litt oppdatert i forhold til i fjor. Prisen er den samme. Endringen er at medlemmer som kjøper fiskekort for oter (400 NOK inkluderer stang, garn og oter) kan bruke oteren fra 15. juni og ut hele juli.

Ellers oppfordres det til ikke å kaste fiskeslo i vannet, men heller slenge det på land. Hvis man f.eks. kaster innvoller fra syk fisk i vannet vil dette spre smitte videre til andre fisk samt at fiskesloet vil kunne råtne og skape dårlig vann. Kastes dette på land isteden er det større sjanse for at noen spiser det opp og det skaper ikke smitteproblemer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s