Begrenset åpen Østerdamsvei i Påsken

Siste melding er at veilaget vil førsøke å holde Østerdamsveien i påsken. Det er vanskelige forhold og det anbefales over hodet ikke biler som er lave og uten vinterdekk / kjetting å kjøre inn veien. 4wd er nok tingen.

Veien kan bli stengt på kort varsel. Hilsen styret i veilaget for Østerdamsveien.

Sjeriffen melder at det er mulig å kjøre innover mot Ugla, men det kan være isete og glatt i partier innover. Sikkert lurt med høy bil, vinterdekk/kjetting og 4wd innover her også!

07022010717_motSanatoriet

5 responses to “Begrenset åpen Østerdamsvei i Påsken

  1. Isen ansees ikke som trygg. Det er synlige «våte hull» flere steder og hva som da ikke synes kan man jo bare lure på… Isen er også «råtten i kantene» der den er svak/åpen så om man detter uti så kan det være urvent å komme opp. Det har smeltet mye sist uke og her på land har snøen sunket sammen 10-20 cm og blitt tildels råtten, noe den ikke var for en uke siden. Dermed ikke sakt at det er umulig å komme seg over til Sovarodden uten å bade… men man burde da kanskje ha en klar plan for hva man skal gjøre hvis man går gjennom. F.eks. ha med badeball og svømmehette? 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s