Årsmøtet 8. juni 2013 klokka 15:00 på Ringkollstua

Årsmøte i Øyangen Vel avholdes lørdag 8. juni kl 15.00 på Ringkollstua.

I år som tidligere avsluttes Årsmøte med foredrag. I år er det Historien om Kjerraten i Åsa v/Arve Frydenlund. Kjerratstien starter/stopper ved Jonsetangen og severdighetene og skiltingen starter fra Vambutjernene som er de øverste vannene de hentet vann fra til kjerraten. Se websidene til Kjerratmuseet.

Har du ikke fått innkalling?

Som vedtatt på årsmøte i fjor sendes årsmøteinnkalling heretter ut pr. epost til alle medlemmer.  Unntaket er de som ikke har epost adresse,de vil motta årsmøtepapirene pr. post. Papirer er sendt i posten i disse dager.

Det ble sendt ut 166 innkallinger pr epost, men vi fikk 30 eposter i retur. Så om du ikke har fått epost så har vi ikke fått riktig epostadresse fra deg. Send da gjerne riktig epost til styret@oyangenvel.no så får vi oppdatert listene og du får innkallingen 🙂

Vi benytter da anledningen til å minne om at det er lurt å holde vellet oppdatert med riktig kontaktinformasjon, inkludert epostadresse.

Vi gleder oss til å se dere den 8. juni til en hyggelig ettermiddag på Ringkollstua!

Med vennlig hilsen Styret i Øyangen Vel

Gjøkesyre - vårtegn i skogen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s