Østerdamsveien stengt fra 6. april til uti mai 2013

Østerdamsveien stenges fra 6 april og uti mai. Når den vil bli kjørbar igjen vil avhenge av været.

Ellers er det fortsatt skiføre i alle løypene i området. Testet i helgen og funnet utmerket! Fortsatt «pudder» i skyggenpartiene. Der sola har tatt blir det fin myk «slush» utpå dagen, men her kan det være litt hardt før plussgradene har kommet. Hvis yr.no holder hva den lover bør det også være skiføre neste helg.

Utsikt fra Sovarodden mot vest

4 responses to “Østerdamsveien stengt fra 6. april til uti mai 2013

  1. Jeg kjørte inn Østerdamveien søndag 7. april og da var den fortsatt åpen. Det er fortsatt glimrende skiforhold i dette området, men med Østerdamveien stengt, får vi gå med pulk eller sekk fra Ringkollen slik mine foreldre måtte gjøre da jeg var barn og Østerdamveien ikke ble brøytet.

  2. Hei, er det noen som vet om veien fortsatt er stengt? Sannsynligvis, men kjekt å vite. Tilsvarende om noen har vært å sett på isen.

    • Østerdamsveien er fortsatt stengt da vi kjørte forbi for litt siden og isen ligger mørk så langt mitt øye rekker… Men veldig mye snø er borte siden vi var her for 10 dager siden. Det er bare klatter i skyggen og der det har vært dyp snø.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s